Meteen naar de content

Geniet van gratis verzending in

Nederland & Belgiƫ!

  Restitutiebeleid

  HOUD ER REKENING MEE DAT WE GEEN GRATIS RETOURZENDINGEN AANBIEDEN, HIER ZIJN KOSTEN AAN VERBONDEN.

  Retourneren

  Q. Is het mogelijk om mijn bestelling te retourneren?

  A. Ja, dit is mogelijk.

  Als je niet tevreden bent met de artikelen die je hebt besteld, heb je de mogelijkheid om deze binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren.

  In dit geval moet de bestelling aan de volgende voorwaarden voldoen:

  1. De bestelling bevat nog alle juiste onderdelen; componenten en de verpakking is precies zo aangekomen als het product.

  2. Normale behandeling van het product is evident, breuk door onzorgvuldige behandeling is uitgesloten.

  3. Producten waarbij hygiƫne belangrijk is, zijn grondig gereinigd voordat het retourproces begint.

  4. Het product is direct na ontvangst defect bevonden.

  5. We hebben het recht om de klant verzendkosten in rekening te brengen.

  6. Een retourzending wordt binnen 7 werkdagen verwerkt en als aan de voorwaarden is voldaan, wordt de retourzending binnen deze periode officieel bevestigd.

  *We behouden ons het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als we vermoeden dat de artikelen buiten onze schuld zijn gebruikt of beschadigd.

  Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

  Als je bestelling voldoet aan de bovenstaande voorwaarden, moet je het volgende doen om het retourproces in gang te zetten.

  Stuur een e-mail naar: returns@edenz.nl

  Zorg ervoor dat de e-mail het volgende bevat:

  Bestelnummer

  Reden voor de retouraanvraag

  Foto van het product in geval van breuk

  Voornaam + achternaam van de klant

  Adres van de klant

  Als aan alle retourcriteria is voldaan, geven we je een retouradres.

  Stuur je retourzending nooit naar de afzender, alleen het door ons opgegeven retouradres garandeert een succesvolle retourzending.

  Jij, de klant, bent verantwoordelijk voor de verzendkosten van het terugsturen van het product.

  ANNULERINGSVOORWAARDEN

  De consument heeft een herroepingsrecht in overeenstemming met de volgende bepaling als de consument een natuurlijke persoon is die een juridische transactie aangaat voor doeleinden die niet overwegend verband houden met zijn of haar commerciƫle of beroepsactiviteit:

  Herroepingsrecht

  De herroepingstermijn is 14 dagen vanaf de dag waarop u of een door u genoemde derde partij die niet de vervoerder is, de laatste goederen heeft ontvangen of geaccepteerd.

  Aangezien we met een volledig geautomatiseerd systeem werken, worden bestellingen uitgevoerd zodra ze zijn geplaatst. Daarom kunnen we het verzendproces niet onderbreken tot aan de levering, dus een terugbetaling is niet mogelijk na ontvangst van de goederen.

  Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (Edenz) door middel van een duidelijke verklaring (bijvoorbeeld per e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing om deze overeenkomst te herroepen. De herroeping is voltooid wanneer wij de goederen hebben ontvangen. De kosten voor het terugzenden van de goederen zijn voor rekening van de koper.

  Registratie voor zendingen onderweg

  Omdat onze goederen vanuit Aziƫ worden verzonden, kunnen er langere transittijden zijn waarover wij geen controle hebben. Als de goederen al onderweg zijn naar jou, is annulering niet mogelijk. Wacht tot je de goederen hebt ontvangen en stuur ze dan naar ons terug. Natuurlijk kunt u ons van tevoren informeren over uw annulering.

  Om je de snelst mogelijke terugzending te garanderen, vragen we je om ons een verzendbevestiging te sturen.

  Gevolgen van herroeping

  Als u dit contract herroept, moeten wij alle betalingen die wij van u hebben ontvangen, met uitzondering van leveringskosten (met uitzondering van extra kosten die voortvloeien uit het feit dat u een ander type levering hebt gekozen dan de door ons aangeboden goedkoopste standaardlevering), onverwijld en uiterlijk binnen veertien dagen na de dag waarop wij bericht hebben ontvangen van uw herroeping van dit contract en ontvangst van de goederen, aan u terugbetalen. Voor deze terugbetaling gebruiken wij hetzelfde betaalmiddel dat u voor de oorspronkelijke transactie hebt gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders met u is overeengekomen; in geen geval worden u voor deze terugbetaling kosten in rekening gebracht.

  ** ALLE RETOURZENDINGEN WORDEN OP KOSTEN VAN DE KLANT NAAR ONS CENTRALE MAGAZIJN IN AZIƋ VERZONDEN.